Musik- og Idrætsefterskole

På Ingstrup Efterskole er engagement, positivitet og fællesskab centrale begreber. Vi skaber rammerne og giver dig muligheden for en enorm personlig og social udvikling. Du vil opleve en dagligdag med masser af aktiviteter, samvær og udfordringer, som alt sammen er med til at give dig det bedste afsæt til din vej videre i livet.
På Ingstrup Efterskole skal du vælge et af linjefagene 
ActionsportDance-MixFodboldHåndbold og Musik. - Vi har gode fysiske rammer med idrætshal, udendørs idrætsanlæg, klatretårn, dansesal, fitnessrum mv. og alle værelser har eget bad. Den boglige undervisning vægtes højt og sigter mod de gymnasiale ungdomsuddannelser.

Klik her for at se vores informationsmateriale.  

 

 

ProEf10 - En ny klasse med fokus på projektarbejde 

 

Har du mod på nye udfordringer?
Hvis du er nysgerrig, engageret og har lyst til fordybelse i forskellige projekter og ønsker at prøve kræfter med en anderledes skoleform, så er Ingstrup Efterskoles ProEf10 noget for dig!

Vi arbejder projektorienteret, hvilket betyder, at den klassiske undervisning er lagt på hylden. Til gengæld arbejder vi tværfagligt med udvalgte projekter, hvor vi foruden faglig fordybelse har fokus på "at studere" og "at formidle". Nogle af projekterne er desuden internationalt orienterede.

ProEf10 udfordrer dine boglige, kreative og personlige kompetencer gennem engagement og fordybelse i projektarbejde.

ProEf10 er for dig, der allerede har en tilfredsstillende afgangsprøve fra folkeskolen, som vil være direkte adgangsgivende til de gymnasiale uddannelser.
Du afslutter skoleåret med en projektprøve, som vurderes og evalueres af tilknyttede lærere og eksterne censorer.

Læs mere her